• Obsługujemy całą Polskę (w szczególności woj. kujawsko-pomorskie)

 

Bardzo dobra Firma Brukarska Bydgoszcz!

5,0 rating
14 stycznia 2020

Bardzo dobra i rzetelna firma brukarska z Bydgoszczy, polecam układanie kostki brukowej na posesjach i tarasach. Wykonanie dokładne, na czas i w ustalonej cenie. Jestem z Żoną bardzo, ale to bardzo zadowolony, polecam wszystkim z Bydgoszczy i okolic usługi brukarskiej tej firmy, WARTO!!!!

Maciej Kraczyński z Bydgoszczy

Brawo

5,0 rating
19 listopada 2018

Wielkie podziękowania i wielkie brawa dla całej ekipy brukarzy, posesja wyłożona kostką brukową lepiej niż sam bym to sobie wyobraził, pełen profesjonalizm, polecam!

Olaf

Firma Brukarska z Bydgoszczy - zasłużone 5 gwiazdek

5,0 rating
27 września 2015

Moja opinia o firmie brukarskiej Pana Mariusza jest na pełne 5 gwiazdek, posesja wykonana precyzyjnie, może wszystko się przeciągnęło parę dni, ale skoro będzie wszystko pięknie przez długie lata to o parę dni nie chodzi, Polecam wszelkiego rodzaju usługi brukarskie firmy Pana Mariusza!

Ewelina

Układanie kostki brukowej Bydgoszcz - polecam

4,0 rating
5 września 2015

Daje 4 gwiazdki, bo panowie Brukarze spóźnili się z wykonaniem realizacji o dwa dni, cała reszta jednak została wykonana zgodnie z ustaleniami i bez żadnych ukrytych kosztów, dlatego ogólnie polecam firmę brukarską Pana Mariusza,

Adam Bydgoszcz

100% tak

5,0 rating
26 sierpnia 2015

Poprzednia firma była partaczami, obecna fachowo naprawiła robotę.

Antoni

Bardzo dobrze

5,0 rating
14 sierpnia 2015

Jestem wymagający, nie miałem się do czego doczepić.
Polecam

Eugeniusz Lepicki

Wielkie 5!

5,0 rating
28 lipca 2015

Dostałem tę firmę z polecenia i nie żałuję.

Zuza

Super firma

5,0 rating
17 czerwca 2015

Polecam!

Janusz Rudnicki

Polecam

5,0 rating
28 maja 2015

Polecam, widać fachowość i sumienność!

Zofia Majchrzak

Okej

4,0 rating
8 maja 2015

Polecam

Radosław Andrzejczak

Bardzo polecam

5,0 rating
15 kwietnia 2015

Ekipa bardzo pracowita!

Sławomir

🙂

5,0 rating
6 marca 2015

Miła i solidna firma!

Aneta Jaworska

Najlepsza firma

5,0 rating
9 listopada 2014

Nie spodziewałam się takiego efektu końcowego.
Dziękuję

Krzysztof

POLECAM

5,0 rating
19 października 2014

Fachowe podejście do sprawy i super wykonanie!

Kryspin

Terminowo

5,0 rating
23 sierpnia 2014

Terminowi, punktualni i dokładni! Polecam

Agnieszka Mieszczan

Bardzo polecam

5,0 rating
10 sierpnia 2014

Mega fachowcy, Polecam –Zbyszek

Zbyszek

Firma nie jest tania

4,0 rating
1 lipca 2014

Firma godna polecenia nie najtańsza, ale efekty godne ceny!

Aleksander Józek

Super

5,0 rating
19 maja 2014

Super polecam! Jesteśmy bardzo zadowoleni

Justyna Iwaszkiewicz

Jestem bardzo zadowolony

5,0 rating
18 kwietnia 2014

Słyszałem same dobre opinie o tej firmie i od kilku miesięcy mogę się z tym zgodzić. Mają bardzo dobrą obsługę od doradztwa aż po realizację. Ogólnie moja żona i ja jesteśmy bardzo zadowoleni z odwodnienia i kostki brukowej, która doskonale wkomponowała się w nasz ukochany dom.

Jakub

Wszystko super

5,0 rating
3 marca 2014

Pan Mariusz bardzo pomocny i chętnie rozwiązuje problemy. Posiada pozytywne usposobienie i nie trzeba go prosić, aby coś zrobił inaczej czy przerobił czy coś dodatkowego – na wszystkie prośby reaguje pozytywnie – to jest bardzo dobra cecha i dla mnie kluczowa! Bardzo ładnie wykonane zlecenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i POLECAMY!

Katarzyna